Palvelut

Kotisiivous

Kotisiivouksessa sovitaan siivottavat tilat ja laajuus yhdessä asiakkaan kanssa. Siivottavina tiloina voivat olla kaikki yleiset tilat, keittiö, kylpyhuone ja makuuhuone. Laajuuteen voidaan sisällyttää pintojen puhdistus, lattioiden ja mattojen imurointi sekä ulosvienti, lattioiden kosteapyyhintä, pölyjen pyyhintä, kodinkoneiden puhdistus ulkopuolelta, kylpyhuoneen suihkuseinän puhdistus, WC-istuimen ja pesualtaan puhdistus ja sängyn lakanoiden vaihto.

Matonpesu

Matonpesuja tehdään kesällä perinteisiä menetelmiä käyttäen maapesulassa. Asiakkaiden toiveena on käyttää mäntysuopaa, jolloin tulee tuttu ja puhdas tuoksu. Tarvittaessa voi toivoa pesua myös muilla tuotteilla. Arkoja materiaaleja suositellaan pestäväksi pesulassa, koska Katja pesee maton perinteisellä harjalla.

Ruuanlaitto

Mikä maistuisikaan paremmalta kuin omassa kodissa valmistettu lämmin ja tuore ruoka. Katjalta taittuu perinteiset Suomalaiset kestosuosikit käden käänteessä. Tekee mielesi sitten karjalanpaistia tai kalaa niin herkullinen ruoka valmistuu omassa keittiössäsi. Katjan suosituimpia bravuureja ovat lohikeitto, kaalilaatikko, lihapullat, lasagne ja karjalanpaisti. Asiakas voi käydä tarvikeostoksilla itse tai halutessaan myös Katja voi tehdä ostokset.

Mökkisiivous

Mökkiisiivouksessa sovitaan siivottavat tilat ja laajuus yhdessä asiakkaan kanssa. Siivottavina tiloina voivat olla kaikki yleiset tilat, keittiö, kylpyhuone ja makuuhuone. Laajuuteen voidaan sisällyttää pintojen puhdistus, lattioiden ja mattojen imurointi sekä ulosvienti, lattioiden kosteapyyhintä, pölyjen pyyhintä, kodinkoneiden puhdistus ulkopuolelta, kylpyhuoneen suihkuseinän puhdistus, WC-istuimen ja pesualtaan puhdistus ja sängyn lakanoiden vaihto.

Ikkunoiden pesu

Kodin ja toimistojen ikkunoiden pesu alle 3m korkeudessa oleville ikkunoille. Ikkunoiden tulisi avautua sisäänpäin ja Katjalla pitäisi olla esteetön pääsy ikkunoille. Tuomme mukanamme siivoustarvikkeet ja aineet. Mikäli sääolosuhteet ovat armottomat on ikkunanpesuajan siirtäminen suositeltavaa.

Leivonta

Tuoreen pullan tuoksu kotona on monen mielestä parasta ja Katjan pulla onkin erityisen herkullista. Tekee mielesi sitten kakkua, makeaa tai suolaista piirakkaa kauden sesonkituotteista niin pian vastaleivotun herkun tuoksu valtaa kotisi. Katjan suosituimpia bravuureja ovat pulla, mansikkakakku, mustikkapiirakka ja täytekakut. Asiakas voi käydä tarvikeostoksilla itse tai halutessaan myös Katja voi tehdä ostokset.

Suursiivous

Suursiivous tilataan normaalisti jouluksi tai juhannukseksi. Tarkoitus on käydä läpi kaikki tilat ja pinnat. Normaalin kotisiivouksen lisäksi siivottavaksi tilaksi lisätään saunan huolellinen pesu perinteisellä mäntysuovalla. Muuttosiivouksessa huomioidaan asunnon luovuksen yhteydessä erityisiä siivoustarpeita kuten kodinkoneiden pyyhintä sisältä, rasvasuodattimen ja likakaivon ritilän puhdistus.

Ruuanlaitto ja siivous

Täydellinen paketti kiireisille tai apua arvostaville. Samalla kun koti siivotaan valmistuu maukas kotiruoka. Näin kodissasi on sekä puhdasta ja ruoka valmiina kun tulet töistä, lepäät itse tai käytät aikasi muiden tärkeiden asioiden äärellä. Valmistettava ruoka sovitaan etukäteen sekä siivouksen laajuus.

Kukkien istutus

Kevät on parasta aikaa istuttaa pihalle kesäkukat sekä talvella huolletaan sisäkasvit. Kaunis puutarha on ilo silmälle ja aisteille kesällä. Mikäli aikaa tai osaamista ei ole istuttamiseen niin Katjan kädet herättävät pihasi kukkaloistoon. Asiakas voi itse ostaa kukat ja mullat tai Katja voi sovittaessa käydä tekemässä ostokset.

Katja käyttää siivousaineina ja -välineinä kotimaisia tuotteita pääosin Kiillon, Viledan ja Sini tuotteiden valikoimasta. Sauna ja matot pestään perinteisellä mäntysuovalla sekä harjalla. 

Kuvagalleria Katjan herkullisista leivonnaisista ja ruuista